Home Remorci agricole de vanzare
Remorci agricole de vanzare
Remorci agricole de vanzare PDF Imprimare Email
Remorci agricole de vanzare
Scris de andreibitculescu   
Luni, 14 Martie 2011 14:21
Remorcile in momentrul aparitiei lor au revolutionat tot ceea ce inseamna agricultura. In aceeasi masura ca si utilajele agricole care si astazi sunt folosite. Bineinteles, doar forma si intrebuintarea a ramas neschimbata in ceea ce priveste utilajele agricole si remorcile agricole, deoarece astazi noi nu intrebuintam aceleasi modele care au fost construite initial, ar fi si dificil de altfel. Marea majoritate a modelelor initial concepute sunt prezente astazi in muzeele din tarile unde au fost construite. Remorcile agricole sunt de departe cele mai intrebuintate accesorii ale utilajelor agricole in perioada cand este necesara secerarea si transportarea cerealelor de la camp la gospodaria proprie.

Remorcile agricole sunt de vanzare pentru oricine isi doreste o astfel de achizitie. Avand in vedere faptul ca in zonele rurale remorcile agricole sunt o adevarata necesitata, deoarece exista o masa mare de cereale care necesita a fi transportate de la camp la gospodarie. Tinand cont ca nu se pot trasporta manual, deoarece sunt foarte multe si deosebit de grele, iar daca ne bazam pe caruta trasa de animale poate fi o alternativa, dar nu se compara cu o remorca agricola. Stiind ca intr-o caruta nu pot incapea cerealele decat in saci (si nu direct asa cum se intampla cu o remorca), numarul acestor saci nu poate fi foarte mare caci si animalele detin o limita de forta.

Remorcile agricole de vanzare, in momentul aparitiei, a reusit sa incante pe marea majoritate a locuitorilor. Bineinteles, avand in vedere ca remorcile agricole nu sunt concepute cu motor, ceea ce inseamna ca au nevoie de un utilaj care sa le traga. De cele mai multe ori acest utilaj este tractorul. Tractorul este tipul de utilaj “bun la toate”. Acesta a fost folosit de-a lungul timpului la toate activitatile care astazi sunt desfasurate fiecare cu cate un utilaj separat. Avand in vedere ca tractorul a fost folosit in toate activitatile prezente in agrucultura, putem spune ca tractorul este “bunicul agriculturii”.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com