Home Remorci agricole uzate
Remorci agricole uzate
Remorci agricole uzate PDF Imprimare Email
Remorci agricole uzate
Scris de andreibitculescu   
Luni, 14 Martie 2011 14:19
Remorci agricole uzate reprezinta o adevarata sursa de profit pentru companiile second hand care se ocupa cu exploatarea acestor remorci agricole uzate. Avand in vedere faptul ca aceste companii nu confectioneaza produse ci le reconditioneaza pe cele avute si le vinde la un pret mult mai mic comparativ cu pretul oferit de companiile care se ocupa cu raspandirea remorcilor agricole noi, nu mare trebuie sa ne fie mirarea cand vedem ca aceste companii se ridica tot mai mult. Companiile second hand se pot ridica foarte mult, ajutate de factorul lipsa. Ceea ce inseamna ca intreaga tara duce lipsa de lichiditati si nu isi permite achizitionarea remorcilor agricole noi, dar daca este neaparat necesar se poate face un mic efort si se pot achizitiona remoric agricole uzare.

Remorcile agricole uzate ofera si un alt avantaj pe langa faptul acestea pot fi reconditionare si refolosite. Acest avantaj se se refera la centrere de corectare si reciclare a fierului si metalului in general. Remorcile agricole uzate sunt de departe folositoare. Cu toate ca foarte multa lume le considera nefolositoare si prefera achizitionarea unor alte remorci agricole noi. Remorcile agricole uzate pot fi reconditionate si mai pot fi folosite pentru aceasi activitate in continuare. Avand in vedere faptul ca pretul necesar unei reconditionari este deosebit de mic, nu mare trebuie sa ne fie surprinderea cand observam ca pretul de vanzare destinat unei remorci agricole uzate si reconditionare este mult mai mic comparativ cu pretul destinat unei remorci agricole noi.

Remorci agricole uzate au inceput sa apara odata ce tehnologia s-a dezvoltat atat de mult incat sa permita producerea unei serii mari de remori agricole. Cum unele modele nu pot rezista foarte mult, deoarece apar intotdeauna modele noi care le detaseaza de pozita obtinuta. Remorcile agricole uzate nu necesita foarte multe ingrijiri pe langa cele standard. Ceea ce inseamna ca daca avem grija de o remorca agricola corespunzator, aceasta va ramane functionala o perioada deosebit de mare de timp.
 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com